sekmadienis, rugsėjo 02, 2007

"When I grow up,I wanna be a Satan"


Sąvoka "SATANISTAS"-daugelis šį paveikslą mintyse piešia kaip:grupelė chebros,tupi kapinėse,aukoja žmones,gyvūnus šėtonui ,o po to viska pagerbia iškilminga grupavucha(orgija).Tiesa,satanistais dar laikoma:ilgi vyrų plaukai,tamsūs bruožai,juoda apranga,kerzai,sunki muzika.Moteris-panašiai..Žmonės, raminkitės.
Taip gaunasi,kad satanizmu tektų apkaltinti ne tiktai visą XVII-XVIII a. aukštuomenę,kurios vyrai nešiodavo ilgus plaukus ir perukus,bet dar ir kunigus,nes jie juodai apsirengę.WoW.PAPLOKITE PATYS SAU KOKIE jus "IŠMINTINGI".Kalbant apie apverstą kryžių - jisai nuo seno žinomas ir krikščionybėje, kaip šv.Petro kryžius tarp kitko.(Ji nukryžiavo žemyn galva):} Čia dabartinis popsas viską išpūtė.Na,o kaip satanizmą supranta patys satanistai?Viską galiu pasakyt vienu sakiniu-„Daryk tai, kas tau patinka – tai ir bus visas įstatymas!“(Crowley)
BEJE,viena krikščioniška grupė – "Horde" - grojanti sunkiojo metalo stiliumi ir tokiu būdu evangelizuojanti antikrikščioniškai nusiteikusius šio stiliaus mėgėjus, yra išleidusi albumą labai simboliniu pavadinimu: "Apversk apverstą kryžių".
Tas kryžius-liko tik simbolika.
Belenkuris iš mūsų...Mokytojas,menininkas,advokatas ar dar bala žino kas gali būti satanistas.Tie žmonės iš mūsų neišsiskiria,jie tokie patys kaip ir mes,tik kad turi savąjį tikėjimą.Ir visas tas jaunimas kuris apsikarstęs tais kryžiais,sakantys, kad yra didžiausi satanistai...-Juokinga,tik pasakyt galiu.Laikui bėgant patys juoksis iš to.Beje,siūlau apsilankyti labai smagioje svetainėje. Žinių tikrai ji duos;] SATAN.LT.Labai smagi svetainė.Yra ir anekdotų,ir bendro išprūsimo dėlei įvairių faktų,ciniškų,ironiškų pastebėjimų,minčių..Na kas be ko idiotizmo;]O šiaip smagi svetainė.
Ne kiek nesmerkiu satanistų.Tai yra jų gyvenimas.Kaip sau nori-taip jį ir stato.Pažįstu pora tokių žmonių.Ir jie niekuo neišsiskiria iš mūsų.Tiesa,jau ganėtinai suaugę.O kalbant apie Šėtono bibliją(kurią rasit toje svetainėj,tik paieškot reikės jums),net yra įstatymas,kad NEGALIMA aukoti gyvūnų ir žmonių.O daugeliui tų "įsakymų"aš net pritariu,(iškirpkime visą brutalumą ir žiaurumą-būtų normali Biblija;] Na,kaip supratote,dabartinė visuomenė iškraipo viską,kas tik galėtų įbauginti žmones.Nors žinot kaip būna-visokių žmonių yra.
Siūlau Ypatingai toje svetainėje pasiskaityti "pasaulietines savokas" ir šiaip aplankykite visas temas,nes kiekviena turi kažko ant ko tikrai užkibsit.

SATAN!\m/ :)